Skogfinneforeningen søker etter organisasjonssekretær!

Vi har mye å gjøre og mange planer og trenger bistand av en selvstendig og engasjert medarbeider. Sjekk stillingsannonsen og ta kontakt – eller gå rett til søknadsskjemaet her. Søknadsftist er 15.mars.

Høybråten taler for dagen 4. mai

Dagfinn Høybråten

Leder for Sannhets- og forsoningskommisjonen Dagfinn Høybråten holder talen for dagen på jubileumsmarkeringen for Tolvmannamarsjen.

Kommisjonen ble oppnevnt av Stortinget, og vil være det offisielle Norges talerør denne dagen.
Forøvrig vil Stortingets presidentskap være representert, sammen med Finlands og Sveriges ambassader, Kommunaldepartementet og bl.a. en rekke ordførere fra Østlandet.

Styreleder: Rune Hernes Bjerke. E-post: styrepost@skogfinneforeningen.no. Bank: 9365.31.95271 eller VIPPS 662508. PERSONVERN.